Westland Partners
uw partner voor al uw notariële vragen
je gaat
uit elkaar
Je kon het vooraf niet voorzien, maar helaas, het overkomt jou nu ook. Het is geen fijne periode, en er is dan ook nog best wat te regelen.

lees verder
jullie krijgen
een kind
Gefeliciteerd! Wat een mooi gevoel. Je kan je geluk niet op. Een kind krijgen is het mooiste wat je kan overkomen.

lees verder
jij gaat
samenwonen
Als je gaat samenwonen verandert er veel. Er is vaak heel veel te regelen. Veel gedoe dus, maar allemaal positief! Je bent namelijk aan het bouwen.

lees verder
je gaat een
huis kopen
Er moet opeens heel veel geregeld worden. De financiering, de verhuizing, de verbouwing, ga maar door. Een spannende en drukke tijd!

lees verder
iedereen komt ooit
te overlijden
Het zijn momenten waar je liever niet over nadenkt. Maar toch, het is één van de weinige zekerheden die we in het leven hebben.

lees verder
je wordt
ouder
Je neemt meer tijd om over dingen na te denken. Je hebt in je leven al best wat moois opgebouwd en dat wil je graag beschermen.

lees verder
je gaat
trouwen
Het is zover! Jullie hebben besloten samen een volgende stap te zetten. Een hele leuke en spannende gebeurtenis. Gefeliciteerd!

lees verder
je gaat
ondernemen
Ondernemen is het avontuur opzoeken. Altijd achter alle kansen aangaan. Het kost veel energie maar je krijgt er ook veel voor terug!

lees verder
Altijd bij jou in de buurt
Duidelijke taal
Scherpe tarieven
Zoveel mogelijk online doen
Wanneer het jou uitkomt

De Echte Notaris

Westland Partners

Rechtszekerheid. Ontzorgen. Kennis van zaken. In de steeds complexer wordende wereld is het niet meer vanzelfsprekend dat u in één notariskantoor voor alle notariële rechtsgebieden dit allemaal vindt. Bij Westland Partners wel. Of u nu als ondernemer, particulier, directeur, erfgenaam, ontwikkelaar, huwelijkspartner, procuratiehouder, oprichter of welke hoedanigheid dan ook een notarieel vraagstuk of uitdaging heeft, bij Westland Partners vindt u de oplossing. U weet zich verzekerd van een sterke en solide juridische partner met een groot netwerk.

Omdat de complexiteit van de vraagstukken en uitdagingen te veel omvattend zijn, heeft Westland Partners er nadrukkelijk voor gekozen om de (kandidaat-)notarissen en medewerkers te specialiseren zodat zij toegerust zijn om u op ieder deelgebied van de notariële diensten bij te staan. Niet reactief en afwachtend, maar juist proactief en zich verplaatsend in uw situatie.

De menselijke maat wordt daarbij niet uit het oog verloren, zodat er altijd iemand is die bij u past. We zijn u graag tot dienst! Westland Partners. Waar specialisten partners worden.

 • Westland Partners brengt 2 disciplines, notarissen en advocaten, onder één dak
 • Zo bundelt Westland Partners alle juridische expertise die u nodig heeft
 • Grote betrokkenheid bij onze cliënten en zaken
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel

in elke fase van je leven

staat Westland Partners naast je

De Echte Notaris bij

jou in de buurt:

Regel je notariszaken online én in jouw buurt. We hebben landelijke dekking. Zoek op je adres of postcode om een Echte Notaris bij jou in de buurt te vinden. We zijn je graag van dienst!

  Dit is een quote over
  Westland Partners

  Naam Naamsen

  De kracht van de specialisten van Westland Partners ligt in de grote betrokkenheid bij onze cliënten, het hoge kennisniveau en de flexibiliteit van werken. Omdat iedere cliënt met grote zorg en professionaliteit behandeld wordt, zijn wij ervan overtuigt onze cliënten goed van dienst te zijn en veelvuldig de verwachtingen te overtreffen.

  Vind hier je notaris